IniciNoticiesPolíticaPP DE TORDERA VOTARÀ A FAVOR DE LES ORDENANCES DESPRÉS QUE EL...

PP DE TORDERA VOTARÀ A FAVOR DE LES ORDENANCES DESPRÉS QUE EL GOVERN MUNICIPAL HAGI INCLÓS PROPOSTES DE MILLORA PER A FAMÍLIES I EMPRENEDORS.

03537El PP de Tordera assegura a través d’un comunicat, que han aconseguit que diverses de les propostes que ha presentat sobre impostos i taxes municipals siguin acceptades pel govern municipal de CiU. El PP diu que s’han centrat, en  propostes de foment de l’activitat econòmica i la reducció de la pressió fiscal a les famílies perquè no hagin de seguir sent les principals perjudicades de la mala gestió que CiU ha fet aquests últims anys.

El PP ha proposat que es redueixi un 20% la taxa de llicència d’obertura per a aquelles persones que estan en atur. Asseguren que també, i a diferència de la intenció inicial del govern municipal d’augmentar un 2’5% les taxes que paguen els taxistes i els hotelers per les terrasses, han aconseguit que finalment es congelin.

En l’àmbit de les famílies, es congelarà la quota que paguen els pares per apuntar als seus fills al Casal d’Estiu. El regidor Xavier Martin destaca que han presentat propostes coherents, davant la situació actual del consistori.

xavier martin ordenances

Martin assegura que el govern municipal s’ha compromès a reunir-se amb el partit popular a meitat del proper any per avaluar l’impacte econòmic que tindrien una reducció en l’IBI i les escombraries d’habitatges, perquè puguin ser incorporades en 2015 en funció de la seva viabilitat.

El partit popular ja ha anunciat que votarà a favor de les ordenances, que es debatran en ple ordinari el proper dijous.

ÚLTIMES NOTÍCIES