IniciNoticiesCulturaCAP DE SETMANA DE TEATRE AMB EL FÒRUM PEL TEATRE I LA...

CAP DE SETMANA DE TEATRE AMB EL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA I LA COMÈDIA “FLECA RIGOL DIGUEU…?”

fleca rigolEl fòrum per el Teatre i la Cultura representa aquest cap de setmana la comèdia Fleca Rigol digueu…?.  L’obra explica el que succeeix durant una nit de feina en un obrador d’una forneria del barri de Gràcia de Barcelona. Ambientada als anys 70-80, a Fleca Rigol digueu…? hi intervenen dos personatges: el sr Rigol, propietari de la fleca; i en Nemesi, el mosso de l’obrador, nebot seu i afillat.

Escrita per Josep M. Muñoz i Pujol, la proposta del Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) està interpretada per en Pere Mancho (sr Rigol) i en Marc Romagosa (Nemesi) que, al seu torn, també s’encarreguen de la direcció de l’obra. Juntament amb ells, l’equip del FTC el completen la M. Dolors Oliveres i l’Enric Soler (transpunt).

L’obra té una durada de noranta minuts amb mitja part. Se’n faran dues funcions: el dissabte 9 de novembre a les 22:00h i el diumenge 10 de novembre a les 19:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans que comenci. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72. Des de l’entitat anuncien que destinaran la meitat de la recaptació a Càritas Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES