IniciNoticiesSalutLES FARMÀCIES AVISEN QUE NO PODRAN DISPENSAR ALGUNS MEDICAMENTS SI CONTINUEN SENSE...

LES FARMÀCIES AVISEN QUE NO PODRAN DISPENSAR ALGUNS MEDICAMENTS SI CONTINUEN SENSE COBRAR.

03520Els farmacèutics han insinuat que els ciutadans es podrien haver de fer càrrec del 100% del cost dels medicaments mentre continuïn els impagaments de la Generalitat. El govern els ha comunicat que no cobraran res del que es deuen fins a finals d’any i, a més, tampoc hi haurà diners del govern espanyol per pagar-los un deute de més de 300 milions, que havien de cobrar dijous passat. Una situació que ja fa temps que alerten que és insostenible. Ens descriu la situació, Pere Vendrell de la farmàcia Vendrell de Tordera.

pere vendrell 1

Davant l’insinuació dels responsables de les farmàcies que els usuaris es gratin més la butxaca per comprar els medicaments, Pere Vendrell ho veu poc provable. Malgrat tot, avisa que molts usuaris no podran comprar alguns medicaments, perquè no els trobaran.

pere vendrell 2

El govern d’Artur Mas va comunicar a les farmàcies que no els pagaria el 31 d’octubre el que els devia del setembre a causa de la retallada de 1.700 milions en l’aportació del Fons de Liquiditat Autonòmica. La factura s’hauria de pagar aquesta setmana, però l’executiu ja els ha advertit que no ho podrà fer i que tampoc no podrà assumir les factures que queden d’aquí a final d’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES