IniciNoticiesPolíticaERC DE TORDERA ANUNCIA QUE S’ABSTINDRAN A LES NOVES ORDENANCES FISCALS DEL...

ERC DE TORDERA ANUNCIA QUE S’ABSTINDRAN A LES NOVES ORDENANCES FISCALS DEL 2014.

02910El grup municipal d’ERC ha emès un comunicat sobre la postura del partit a les ordenances fiscals del 2014. Aquest any ERC ha presentat tres propostes a l’equip de CiU en les ordenances fiscals , dues d’elles han estat acceptades:

La Reducció del 95% en l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) per  aquelles explotacions agrícoles que facin millores en  els seus equipaments. La proposta busca facilitar la millora d’instal·lacions dels  pagesos i agricultors.

La Reducció de l’ impost de vehicles de tracció mecànica (ITVM) en un 2%, pels vehicles entre els 8 i 11,99 cavalls fiscals.

La tercera proposta, que no ha estat acceptada pel govern de CiU, ha estat la reducció de l’impost sobre béns immobles (IBI) en un 2%. Per aquest motiu, els republicans han anunciat que s’abstindran en l’aprovació de les ordenances fiscals del 2014. El regidor Xavier Pla recordava que l’objectiu del partit és reduir la pressió fiscal dels tributs municipals.

xavi pla ordenances

En referència a l’IBI, ERC recorda que aquest impost es va apujar un 20% en les ordenances del 2012 i que el 2014 l’equip de CiU consolida aquest increment. Des d’ERC han plantejat una reducció moderada amb l’objectiu  de reduir  aquest gravamen. Recordem que les ordenances fiscals es debatran el proper dijous en ple municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES