IniciNoticiesEntitatsL’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE TORDERA PREPARA UN CICLE DE XERRADES SOBRE LES...

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE TORDERA PREPARA UN CICLE DE XERRADES SOBRE LES “RAONS DE PES PER DECIDIR”.

cicle xerradesL’Assemblea Nacional Catalana de Tordera està a punt d’engegar un cicle de xerrades sota el títol “Raons de pes per decidir”. Es tracta d’explicar el que passaria en diversos àmbits de la societat amb una Catalunya independent.

La primera xerrada estarà dedicada a les pensions. Quin seria el futur dels pensionistes en cas d’assolir un Estat Català? Estarien garantides les seves pensions? Aquestes i d’altres qüestions les contestarà Jesús Sans i Pros, de la Comissió de Pensions de l’ANC. El president de l’ANC a Tordera, Angel Vallicrosa assegura que la voluntat es fer una xerrada cada mes sobre aquesta temàtica.

cicle xerrades ANC 1

L’objectiu és explicar de manera entenedora i amb el suport de xifres, què passaria amb el sistema de pensions si Catalunya assolís la independència. Angel Vallicrosa creu que el cicle de xerrades està pensat per resoldre els dubtes dels ciutadans davant un nou estat català.

cicle xerrades ANC 2

La xerrada sobre les pensions tindrà lloc el proper dimarts, 5 de novembre, a dos quarts de 6 de la tarda, a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera, situat als jardins de l’Alcalde Sagrera (al costat de la Pista de l’Amistat). L’entrada és lliure.

ÚLTIMES NOTÍCIES