IniciNoticiesCulturaLA COLLA CASTELLERA DE L’ALT MARESME COMENÇA A CAMINAR. EL DIA 5...

LA COLLA CASTELLERA DE L’ALT MARESME COMENÇA A CAMINAR. EL DIA 5 DE NOVEMBRE COMENÇARAN ELS ASSAJOS I EL 30 DE NOVEMBRE ES FARÀ L’ASSEMBLEA CONSTITUTIVA DE L’ENTITAT.

castellers9La futura colla castellera de l’Alt Maresme comença a prendre forma. El col·lectiu vol aplegar veïns i veïnes de l’Alt Maresme que hi vulguin prendre-hi part, des de Calella fins a Tordera.  Divendres passat, una seixantena de persones van assistir a l’antiga biblioteca de Pineda de Mar a la primera trobada informativa de la qual ja n’han sortit alguns detalls. S’ha escollit com a nom, Castellers de l’Alt Maresme, des d’ara i fins l’any 2014 la seu serà l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar. El dia 5 de novembre començaran els assajos que es faran els dimarts i divendres de 8 a 10 de la nit, a més també s’ha fixat el dissabte 30 de novembre com a dia per celebrar l’assemblea constitutiva de l’entitat. Divendres durant la primera trobada també es va decidir que l’entitat tingui una seu itinerant per les diferents poblacions de l’alt maresme. L’impulsor de l’iniciativa, Marc Ruiz convida a totes les persones interessades en aquest projecte que participin en la creació de la colla castellera.

colla gegantera 2

Els responsables dels castellers de l’alt maresme tenen previst durant les properes setmanes tornar-se a reunir amb els ajuntaments per signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu que els ajuntaments es facin seva la colla i es puguin organitzar activitats al llarg de l’any. De moment la colla ja té una vuitantena de socis la majoria de Pineda de Mar seguit de Calella, Tordera, Palafolls, Sant Pol, Canet i Arenys. Ja han creat un grup de Facebook Castellers Alt Maresme, on trobareu més informació. També podeu contactar amb el 636 83 41 26, marcrtrubat@gmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES