IniciNoticiesSalutCOMENÇA LA REORDENACIÓ DE LA CORPORACIÓ DE SALUT DEL MARESME I LA...

COMENÇA LA REORDENACIÓ DE LA CORPORACIÓ DE SALUT DEL MARESME I LA SELVA QUE CONCENTRA LES OPERACIONS DE CIRURGIA GENERAL A CALELLA I LES DE TRAUMATOLOGIA A BLANES.

HospitalCalellaNovetats en la reordenació de l’activitat hospitalària a la comarca. A partir d’aquesta setmana l’Hospital de Blanes concentrarà les operacions de traumatologia, mentre que les intervencions de cirurgia general es faran a l’hospital de Calella. Els dos centres, que estan a quinze quilòmetres de distància, mantindran l’activitat ambulatòria, la consulta externa i la visita a l’especialista. També es continuaran atenent urgències, i en aquests casos, es garanteix el traslladat del pacient que ho necessiti d’un centre a l’altre per ser atès. Ho ha explicat en declaracions a La Xarxa el director de planificació de la corporació de Salut del Maresme i la Selva, Xavier Conill. També ha insistit que l’objectiu d’aquesta mesura és donar més eficiència i garantir que es mantenen aquests serveis al territori.

xavier conill 1

El director de planificació de la corporació de Salut del Maresme i la Selva ha dit que no hi ha previstes noves reordenacions hospitalàries a la comarca.

xavier conill 2

La Corporació destaca que aquestes actuacions s’acompanyen amb el desenvolupament de l’hospitalització a domicili a la zona de la selva marítima, un servei ja implantat a l’Alt Maresme com a alternativa per evitar internament en determinats pacients.

ÚLTIMES NOTÍCIES