IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE MÚSICA MUSIC-KEM I EL CASAL DE JOVES IMPULSEN UN NOU...

L’ESCOLA DE MÚSICA MUSIC-KEM I EL CASAL DE JOVES IMPULSEN UN NOU PROJECTE CONJUNT: LA CREACIÓ D’UNA BANDA DE MÚSICA A TORDERA.

bandajoveL’escola de música Music-KEM i el Casal de Joves de Tordera han engegat un projecte conjunt: la creació d’una banda musical a Tordera. Han començat visitant totes les escoles de Tordera, els cursos des de 3r de Primària fins a 6è, per explicar la idea als nens i nenes. Albert Mallorca, responsable de l’escola de música i un dels impulsors de la iniciativa, explica com neix la idea de crear una banda de música al nostre municipi.

banda musica 1

Aquest passat dissabte es va fer la primera trobada de la banda amb els nens i nenes i els seus pares, al Casal de Joves. De moment són una dotzena d’inscrits i l’Enric serà el professor. Els assajos començaran oficialment el primer dissabte de novembre, dia 2, i seran cada setmana de 10 a 12 del matí. Albert Mallorca explica el funcionament de les classes.

banda musica 2

Albert Mallorca assegura que la primera trobada d’aquest passat dissabte va anar molt bé i que, segons el professor, la banda es podria estrenar l’any vinent, per la Fira del Ram.

banda musica 3

La banda de música de Tordera està oberta a tots els nens i nenes que vulguin formar-ne part. Totes les escoles tenen formularis d’inscripció.

ÚLTIMES NOTÍCIES