IniciNoticiesEntitatsUN GRUP DE MONITORS I MONITORES IMPULSEN UN AGRUPAMENT ESCOLTA A TORDERA.

UN GRUP DE MONITORS I MONITORES IMPULSEN UN AGRUPAMENT ESCOLTA A TORDERA.

escoltesTordera podria tenir, properament, un agrupament escolta. Tot dependrà de si hi ha nens i joves interessats en participar-hi.

La idea neix d’un grup de monitors de diversos municipis propers que han estat monitors d’altres caus. Escoltem una de les impulsores, l’Alexandra Buch.

escoltes 1

La seu de l’agrupament escolta serà la masia de Can Comaleres. Actualment l’estant reformant, per tal que el lloc estigui adequat per acollir-hi l’activitat. Serà tots els dissabtes, de 4 a 6 de la tarda, i una vegada al mes es farà una sortida de cap de setmana, segons la franja d’edat. Hi poden participar tots els nens i nenes i joves d’entre 6 i 18 anys. Les monitores de l’agrupament torderenc ens parlen dels valors escolta i la vestimenta que els identifica.

escoltes 2

Per més informació i inscripcions, aquesta setmana es faran dues reunions dirigides als pares. La primera és aquest proper dijous, 24 d’octubre, a les 8 del vespre al local Emili Vendrell. La segona serà en el mateix local el dissabte, 26 d’octubre, a les 12 del migdia. Aquest dia a la tarda, també es farà la primera jornada de cau al carrer, perquè els nens i nenes puguin conèixer el funcionament d’un agrupament escolta. De 4 a 6 han programat diverses activitats al Parc de la Sardana. I pels que no puguin anar-hi, ho repetiran el dissabte, 2 de novembre, a la tarda, a la Plaça de l’Església, on també faran una xocolatada.

Per contactar directament amb els monitors i monitores de l’agrupament escolta torderenc també ho podeu fer a través del correu electrònic aeig.bivac@gmail.com o al telèfon 686 11 34 32 i demanar per l’Alexandra Buch.

ÚLTIMES NOTÍCIES