IniciNoticiesSalutEL CAP DE TORDERA MANTÉ ESTABLE EL NOMBRE DE METGES I INFERMERES...

EL CAP DE TORDERA MANTÉ ESTABLE EL NOMBRE DE METGES I INFERMERES DES DE L’OBERTURA DEL NOU CENTRE. SI EL MUNICIPI SEGUEIX CREIXENT, CALDRÀ INCORPORAR UN NOU PEDIATRA.

02402El magazine matinal d’aquesta casa, l’“Ara i aquí”, ha rebut recentment la visita del director del CAP de Tordera, el doctor Albert Alum. El màxim responsable de l’ambulatori torderenc assegura que des que es va obrir el nou centre, el nombre de professionals que hi treballen s’ha mantingut, i en relació al nombre d’habitants del municipi la cobertura és la adequada.

doctor alum 1

La situació actual del CAP de Tordera és còmode, però Albert Alum recorda que el nostre municipi és dels pocs de la zona que va creixent. I si aquesta tendència es manté, segurament caldrà incorporar un nou pediatra.

doctor alum 2

Tot i que l’ambulatori ara està tancat a les nits, Alum diu que de moment no hi ha hagut cap situació d’emergència, i recorda que el CAP està obert tots els dies de l’any

doctor alum 3

El CAP de Tordera va iniciar fa una setmana, igual que a tot Catalunya, la campanya de vacunació de la grip. Recordem que la vacunació antigripal és la mesura més afectiva. Des del departament de Salut insisteixen en la importància de posar-la als grups de risc: embarassades, majors de 65 anys i personal sanitari.