IniciNoticiesCulturaELS ALUMNES DE 4rt ESO DE L’ESCOLA BRIANXA ORGANITZEN UNA CAMINADA PER...

ELS ALUMNES DE 4rt ESO DE L’ESCOLA BRIANXA ORGANITZEN UNA CAMINADA PER CONÈIXER DIFERENTS MASIES DEL POBLE I VISITAR LES ERMITES DE SANT ANDREU I SANT TOU.

cartell_caminada granEls alumnes de 4rt ESO de l’ escola Brianxa organitzen aquest diumenge 20 d’octubre una caminada popular per conèixer ermites i masies de Tordera. La peculiaritat d’ aquesta caminada és que es podrà visitar l’ interior de les ermites de Sant Andreu i Sant Tou i que els mateixos alumnes faran una explicació de les masies que s’ aniran trobant en el camí. La membre de L’ AMPA Montse Noguera ens explica que la sortida va lligada a un treball que van elaborar els alumnes sobre coneixement del poble.

caminada brianxa 1

Els mateixos alumnes seran els encarregats de fer les explicacions dels indrets que es trobaran durant la caminada. Montse Noguera agraeix la col·laboració dels propietaris de l’ ermites, per facilitar la seva visita.

caminada brianxa 2

La caminada popular començarà a Can Caselles seguirà direcció can Timoteu, Can Bofill fins arribar a l’ ermita de Sant Andreu. Després de la visita es continuarà direcció a Can Ricastell, l’ ermita de Sant Tou i l’ estany de can Torrent. La sortida finalitzarà al casal de Sant Andreu on es servirà una botifarrada. El preu d’inscripció es de 4 € fins el dijous i 5€ el mateix dia de la caminada. Montse Noguera enumera els llocs on es poden comprar els tiquets anticipadament.

caminada brianxa 3

Durant el recorregut es serviran aigües i fruita. La caminada serà diumenge a dos quarts de 9 del mati amb inici a Can Caselles.

ÚLTIMES NOTÍCIES