IniciNoticiesSalutA PARTIR DEL 28 D’OCTUBRE ELS INGRESSOS EN CIRURGIA ES FARAN A...

A PARTIR DEL 28 D’OCTUBRE ELS INGRESSOS EN CIRURGIA ES FARAN A L’HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I LA TRAUMATOLOGIA PASSA A BLANES.

HospitalCalellaLa Corporació de Salut del Maresme i La Selva ha anunciat oficialment, que reordena part de l’activitat dels Hospitals de Calella i Blanes. A partir del 28 d’octubre, l’activitat d’internament es farà a Calella i l’activitat d’internament en traumatologia es farà a Blanes. La finalitat és concentrar especialitats en un mateix hospital per donar major qualitat i seguretat al pacient segons la Corporació.

Aquest sistema ja es fa servir en les estructures directives i els serveis de suport, com ara farmàcia, Arxius i Documentació, Laboratori i també les àrees de Recursos Humans, Facturació entre altres. A partir del 28 d’octubre, l’internament i les intervencions de  cirurgia general es faran a Calella i l’internament i l’activitat quirúrgica en traumatologia es farà a Blanes.

Cal deixar clar, però, que els dos hospitals continuaran atenent urgències de qualsevol especialitat durant les 24 hores del dia; i que l’activitat de proximitat ambulatòria i la consulta externa, la visita de l’especialista, es mantindrà en els dos edificis. El responsable de l’àrea de Planificació i Desenvolupament, Xavier Conill, ha destacat que el 2012 es recordarà per l’increment de la productivitat i per l’esforç dels treballadors que han hagut de renunciar a l’import equivalent una paga extra.

xavier conill

Segons la Corporació, es vol aconseguir una major especialització, qualitat, i també ampliar la cobertura de patologies per aconseguir major grau de seguretat pel pacient.