IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT ORGANITZA EL FESTIVAL SOLIDARI A FAVOR DE CÀRITAS.

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT ORGANITZA EL FESTIVAL SOLIDARI A FAVOR DE CÀRITAS.

festivalvoluntariatL’Associació de Voluntariat de Tordera, d’acord amb la Fundació Teatre Clavé, organitzen el proper 12 d’octubre, a les 18:00h,  la desena edició del Festival Solidari, que enguany serà a benefici de Càritas Tordera.

El festival comptarà amb actuacions variades de música, dansa i d’humor, com ara les de Susanna del Saz, el grup Al·lívia, Pili Arqués, la companyia Pin Pan (Miquel Rabert i Anna Hidalgo), Venus i l’esquetx de la Mirada del Poeta “L’arbre que sosté la rosa”, del Teatre Clavé.

Per l’entrada al festival es demana una col·laboració de 6€ i els tiquets ja es poden adquirir al Teatre Clavé. La recaptació es cedirà a Càrites i s’anunciarà durant la celebració de l’acte. L’organització també obre dues files 0 per tothom qui vulgui col·laborar amb la causa i no pugui assistir al festival. La presidenta de l’associació de voluntariat, Nuria Clota fa una crida a la col·laboració dels torderencs en aquest festival.

festival solidari 1

L’Associació de Voluntariat també farà una rifa de dos quadres que estaran exposats a les instal·lacions del mateix teatre. Ho explica, Nuria Clota.

festival solidari 2

Donat que el festival es dedica a Càritas, el dia de l’espectacle també es farà recollida d’aliments de primera necessitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES