IniciNoticiesEducacióL’ESPLAI EL GARBELL CELEBRA AQUEST DISSABTE LA FESTA-DIADA DE PRESENTACIÓ DEL NOU...

L’ESPLAI EL GARBELL CELEBRA AQUEST DISSABTE LA FESTA-DIADA DE PRESENTACIÓ DEL NOU CURS.

incripcions esplai el garbellL’Esplai El Garbell manté obertes les inscripcions per tots les nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2009.
L’Esplai és un projecte d’educació en el lleure on es fomenten valors de respecte, cooperació, amistat i autonomia. Mitjançant activitats com jocs, excursions, gimcanes, colònies, etc, els monitors -que duen a terme una tasca de voluntariat-, treballen pel lliure desenvolupament dels infants. La monitora, Marta Dalmau confia que la nova temporada vagi molt bé.

esplai garbell

El Casal té lloc tots els dissabte, de 10:00 a 13:00h. Aquest curs començarà el 19 d’octubre i s’allargarà fins el 31 de maig. Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves (els matis de dilluns, dimarts i dimecres de 10:00h a 13:00h i de 15:30h a 20:30h,  de dilluns a dissabtes). El preu de la inscripció, per a tot l’any, és de 35€. Per altra banda, el proper 12 d’octubre, de 10:00h a 13:00h, l’Esplai organitza la festa-diada de presentació del nou curs. Durant el matí hi haurà jocs, animació, esmorzar i moltes sorpreses més a la plaça de l’Església.

ÚLTIMES NOTÍCIES