IniciNoticiesSocietatAQUEST DIUMENGE SERÀ BEATIFICAT A TARRAGONA EL MÀRTIR TORDERENC SEBASTIÀ LLORENS I...

AQUEST DIUMENGE SERÀ BEATIFICAT A TARRAGONA EL MÀRTIR TORDERENC SEBASTIÀ LLORENS I TELAROJA.

30-Beato Sebastian Llorens Telarroja-30Aquest proper diumenge, 13 d’octubre, serà beatificat a Tarragona el màrtir torderenc Sebastià Llorens i Telaroja. La beatificació significa que un cristià ha viscut de manera heroica la seva fe i, en el cas del torderenc, com a màrtir, perquè va morir assassinat pel fet de ser cristià. El rector de la parròquia de Tordera, Mossèn Rafel, explica qui era Sebastià Llorens.

beatificacio llorens 1

Juntament amb el Pare Jaume Puig, de la Sagrada Família de Blanes, a Sebastià Llorens el van matar per ser cristià i per amagar la imatge de la Mare de Déu del Vilar. Escoltem Mossèn Rafel.

beatificacio llorens 2

Els Padres de la Sagrada Família, a qui van assassinar molta gent a tot Catalunya, van voler recollir la vida d’aquests frares i com van viure el seu martiri. Entre aquests hi van incloure Llorens, que tot i no ser frare, tenia una estreta relació amb la congregació. Mossèn Rafel ens dóna detalls d’on el van matar.

beatificacio llorens 3

Recordem que el torderenc Sebastià Llorens serà beatificat aquest proper diumenge, 13 d’octubre, a Tarragona, en una missa en què també seran beatificats 500 màrtirs més. Tothom que tingui ganes d’assistir a la celebració que demani informació el més aviat possible al despatx parroquial. És indispensable fer la inscripció prèvia de les persones que hi assistiran. La beatificació és el pas previ a la canonització, que és quan un màrtir és declarat sant pel Papa.

ÚLTIMES NOTÍCIES