IniciNoticiesCulturaTRET DE SORTIDA A LA PROGRAMACIÓ EN HORARI ESCOLAR DEL TEATRE CLAVÉ...

TRET DE SORTIDA A LA PROGRAMACIÓ EN HORARI ESCOLAR DEL TEATRE CLAVÉ QUE AQUEST CURS REBRÀ 8.000 ALUMNES DE L’ALT MARESME.

03019Des del 8 d’octubre de 2013 fins el 2 d’abril de 2014, el Teatre Clavé acollirà la visita de prop de 8.000 alumnes d’escoles i instituts de Tordera, Pineda de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Calella, Fogars de la Selva i Sant Iscle de Vallalta, tots ells inscrits en aquesta programació. L’art de ser espectador compta aquest curs 2013-2014 amb dotze propostes  de companyies de Catalunya, de França i de diferents indrets d’Espanya adreçades a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. La coordinadora del cicle de teatre escolar, Mamen Sànchez explica quins objectius es busquen en aquesta programació.

teatre escolar

La Fundació Teatre Clavé suma més de 10 anys de trajectòria en l’organització L’art de ser espectador, un programa que té, entre els seus objectius, oferir als alumnes la possibilitat d’assistir com a públic a espectacles i propostes de gèneres diferents, que contribueixin a la seva educació artística, emocional i cultural. Al mateix temps que es treballa perquè l’experiència d’assistir al teatre sigui viscuda com quelcom enriquidor i positiu per als alumnes, en totes les seves dimensions. L’art de ser espectador està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de l’Alt Maresme, i rep el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES