IniciNoticiesEntitatsEL PSC DE TORDERA ORGANITZA LA PRIMERA FIRA ALTERNATIVA SOLIDÀRIA EL PROPER...

EL PSC DE TORDERA ORGANITZA LA PRIMERA FIRA ALTERNATIVA SOLIDÀRIA EL PROPER 12 D’OCTUBRE AL PARC PRUDENCI BERTRANA.

LOGO FASEl PSC de Tordera promou el proper dissabte 12 d’octubre una Fira Alternativa Solidària. L’objectiu és donar a conèixer totes les alternatives que tenen els éssers humans per a viure dignament, recuperant el poder d’elecció, en l’alimentació, teràpies, educació, cultura, actuant de forma solidària i respectant el medi ambient. D’altra banda, durant la fira també es recolliran fons per finançar un projecte de creació d’uns horts urbans i socials a Tordera. La portaveu socialista, Carme Fernàndez explica d’on sorgeix la idea de fer la fira.

fira alternativa 1

La fira s’articularà a través de diverses xerrades i amb l’instal·lació d’estands dels col·lectius participants. Carme Fernàndez explica que podrem trobar unes 30 parades que oferiran diversos productes.

fira alternativa 2

Les activitats començaran a les 10 del mati amb una meditació guiada fins a les 11 quan es farà l’obertura oficial a la fira. Ho explica Carme Fernàndez.

fira alternativa 3

A un quarts de 12 tindrà lloc una xerrada sobre Bioneuroemoció; A les 12 es parlarà sobre l’educació respectuosa per a un canvi de Mirada; A la 1 la cooperativa Somenergia explicarà la nova cultura energètica. Les activitats de matí finalitzaran amb pocs minuts de les 2 amb una xerrada sobre Bioconstrucció.

A la tarda, les activitats començaran a les 4 amb Teràpia Reprogressiva, a les 5 xerrada de la dolça revolució i a tres quarts de 7, la Tribu parlarà sobre nadons sense bolquers.

Els més petits de la casa també tenen les seves activitats amb un concurs de dibuix titulat “El teu món ideal”. L’activitat començarà a les 5 de la tarda i està dividit per categories: de 3 a 5 anys; de 5 a 8 anys i de 8 a 11 anys. Simultàniament es farà una xocolatada per a tots els assistents. Com dèiem, s’aprofitarà la fira per recollir fons per finançar un projecte de creació d’uns horts urbans i socials a Tordera. Carme Fernàndez explica com es podrà col·laborar en la causa.

fira alternativa 4

La fira tindrà lloc al Parc Prudenci Bertrana de Tordera el proper 12 d’Octubre de les 10 del matí fins les 8 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES