IniciNoticiesEsportsRESULTATS DE L'ONZENA JORNADA DEL TORNEIG D'ESTIU DE FUTBOL SALA

RESULTATS DE L’ONZENA JORNADA DEL TORNEIG D’ESTIU DE FUTBOL SALA

Ahir com cada nit es va disputar una altre jornada de futbol sala al cobert de la pista de la amistat.

Al partit de les 21:00h entre Transportes M. Sevilla i Craks va ser un partit entretingut. A la primera part va estar dominada clarament per Transportes M. Sevilla on guanyava per 1-0. A la represa, en canvi, va estar dominada per als Craks. Resultat final: Transportes M. Sevilla 4-6 Craks.

Al següent partit entre Bautista Delgado i Perforacions Isao va ser bastant interessant. Un partit igualat per els dos equips fins a poc minuts d’acabar-lo on Perforacions Isao va començar a marcar. Resultat final: Bautista Delgado 3-7 Perforacions Isao.

En el últim partit de la jornada, Desaigües Tordera i MSM Àmbit Socer van disputar-se la victòria. En els primers minuts de joc els vigents campions van marcar 3 gols molt matiners que van donar a pas a un accés de confiança que MSM Àmbit Socer va aprofitar per empatar. La segona meitat va ser molt emocionant. Resultat final: Desaigües Tordera 5-4 MSM Àmbit Socer.