IniciNoticiesCulturaMÚSICA I GASTRONOMIA ES COMBINEN AL TEATRE CLAVÉ EN UNA PROPOSTA ÚNICA...

MÚSICA I GASTRONOMIA ES COMBINEN AL TEATRE CLAVÉ EN UNA PROPOSTA ÚNICA QUE REP EL NOM “A MODE DE MARIDATGE”.

claveEl teatre clavé presenta aquest divendres una proposta innovadora a la programació estable amb la voluntat de convertir-se en una experiència per a tots els sentits. A mode de maridatge és un concert de piano a càrrec d’en Paul Perera combinat amb un sopar degustació, de caire informal, ofert pel patrocinador de l’esdeveniment: El Tall + Porcus.

La proposta començarà amb el concert a càrrec d’en Paul Perera, un músic amb una llarga trajectòria en el món pianístic. Ell oferirà al públic un concert comentat, format per una primera part de repertori clàssic i una segona part amb una selecció de temes de caire més popular de la nostra terra i d’arreu del món.

De manera simultània, i a partir d’un moment del concert, el públic assistent podrà degustar diversos productes d’alta gamma procedents de diferents indrets de la Península Ibèrica (fumats, ibèrics, formatges, etc.) i oferts per El tall + Porcus, empresa patrocinadora de l’acte. I tot plegat acompanyat per vi i cava oferts per Castell del Remei. Tot plegat es durà a terme a la Sala Gran del Teatre Clavé, convertida en un nou espai. El director del teatre clavé, Josep Navarro detalla que podrem trobar en aquest concert singular.

navarro maridatge

Segons Navarro si la proposta té èxit, la voluntat és realitzar quatre concerts més durant el 2014. A mode de maridatge tindrà lloc el divendres 4 d’octubre a les 21h al Teatre Clavé. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 16€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h) o bé reservar al telèfon 93 765 05 72.

ÚLTIMES NOTÍCIES