IniciNoticiesEducacióEL TORDERENC ALBERT TORRENT IMPULSA MEDITRIRRANI UNA TRIATLÓ SOLIDARIA A LA COSTA...

EL TORDERENC ALBERT TORRENT IMPULSA MEDITRIRRANI UNA TRIATLÓ SOLIDARIA A LA COSTA BRAVA.

El proper 5 d’cache_1306753octubre el torderenc Albert Torrent anirà de Blanes a Portbou combinant la natació , la bicicleta  i la cursa a peu en un projecte que va més enllà de l’esport. Aquest repte solidari és una activitat que pretén fer arribar els valors de l’esport a un grup de set adolescents socialment desafavorits o en risc d’exclusió social, que vehiculats a través de l’ONG “AD Iniciatives Socials”, seran els encarregats d’oferir a Torrent el suport que necessiti tant en el set quilòmetres de natació, els 162 de bicicleta o ja en els darrers vint finals abans d’arribar al Portbou. Ell mateix ens ha explica’t d’on sorgeix la idea.

albert torrent 1

Aquest és només un dels objectius d’Albert Torrent, un triatleta de 33 anys del Club Triatló Blanes. Torrent calcula que pot fer aquest triatló, batejada com “ mediTRIrrani” amb unes nou hores. En declaracions a Ràdio Tordera ens explicava el recorregut que seguirà.

albert torrent 2

La idea es també poder fer-ne un reportatge en forma de vídeo que encara està buscant suport econòmic, a través de la pàgina de micromecenatge Verkami.

ÚLTIMES NOTÍCIES