IniciNoticiesCulturaJOAN PERA I LLOLL BERTRAN PORTEN DIUMENGE AL TEATRE CLAVÉ UNA VERSIÓ...

JOAN PERA I LLOLL BERTRAN PORTEN DIUMENGE AL TEATRE CLAVÉ UNA VERSIÓ CÒMICA I AMB TO HUMORÍSTIC DEL CLÀSSIC DON JUAN TENORIO.

Lloll-Bertran-Juan-Tenorio-Dona_EDIIMA20130510_0512_4Dos mestres de la comèdia catalana i puntals del panorama teatral dels últims anys com són en Joan Pera i la Lloll Bertran pugen a l’escenari per interpretar els mítics personatges de Doña Inés i Don Juan, del drama romàntic Don Juan Tenorio, de José Zorrilla. Joan Pera n’ha fet la seva adaptació i també n’assumeix la direcció, a part de formar binomi artístic amb la Lloll per donar vida a una de les obres d’amor més conegudes del teatre. Tot i que Joan Pera i Lloll Bertran han compartit escenari en més d’una ocasió, Don Juan Tenorio és el primer espectacle en què actuen tots dos sols. En declaracions a Ràdio Tordera, l’ actor Joan Pera convida la gent a assistir-hi i promet que riuran molt.

joan pera 1

Aquesta peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere al Teatre Romea de Barcelona a mitjans dels anys 70. Seguint aquesta estela d’humor, el binomi artístic conformat pel Joan i la Lloll pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle.

Tot plegat es podrà veure i viure en directe el proper diumenge 29 de setembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h) o bé el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.

ÚLTIMES NOTÍCIES