IniciNoticiesCulturaMOSSÈN JOSEP CASELLAS RECTOR DE SANTA MARIA DE PINEDA ÉS EL NOU...

MOSSÈN JOSEP CASELLAS RECTOR DE SANTA MARIA DE PINEDA ÉS EL NOU RECTOR DE SANT LLOP D’ HORTSAVINYÀ

300px-Hortsavinya1Mossèn Josep Casellas, rector de Santa Maria de Pineda, és designat nou Rector de la Parròquia de Sant Llop d’Horsavinyà. El Bisbe de Girona ja ho va fer públic en els funerals d’Alfons Torrus, el darrer rector d’Hortsavinyà. Escoltem Mossèn Josep Casellas.

mossen casellas 1

Des d’ara Mossèn Josep Casellas és rector de Santa Maria de Pineda, de Sant Pere de Riu i d’Hortsavinyà. És la primera vegada que el mossèn de la Parròquia de Pineda s’encarregarà de Sant Llop que es troba dins del terme municipal de Tordera, però amb una gran vinculació històrica i social amb Pineda. Mossèn Josep Casellas explica quina serà la seva tasca al capdavant de la parròquia d’ Hortsavinyà.

mossen casellas 2

D’ altra banda, Un grup de caps del Cau de Pineda ha arranjat la campana de l’església de Sant Llop d’Hortsavinyà. En concret s’ha arreglat el picador de la campana de Santa Eulàlia, que estava malmès. Amb aquesta millora, ha millorat el so de la campana, que es va instal.lar l’any 1961 en la visita que fa fer el Bisbe Cartañà. Mossèn Josep Casellas destaca l’ importància del manteniment de l’ església.

mossen casellas 3

Aquest grup de voluntaris també han ajustat el sistema electrònic i ara, el campanar ja toca correctament les hores en punt i la resta de tocs.

ÚLTIMES NOTÍCIES