IniciNoticiesEducacióEL GOVERN MUNICIPAL NO DESCARTA LA CONSTRUCCIÓ D’ UN NOU EDIFICI...

EL GOVERN MUNICIPAL NO DESCARTA LA CONSTRUCCIÓ D’ UN NOU EDIFICI PER L’ ESCOLA SERRA DE MIRALLES, UBICAT ACTUALMENT A L’ ANTIGA IGNASI IGLESIAS.

En l’últim programa del “Línia directa amb l’Alcalde” d’aquesta casa, i coincidint amb l’estrena, fa pocs dies, del curs escolar 2013-2014, el pare d’un alumne de l’Escola Serra de Miralles va preguntar per la situació de la nova escola que s’havia de construir, i que actualment ocupa l’antic edifici de l’escola Ignasi Iglesias. Recordem que els primers anys va funcionar amb barracons, en uns terrenys del veïnat de Sant Andreu, amb la previsió de començar amb una nova escola-institut (de primària i secundària) en aquest espai. La situació econòmica ha fet que no es pogués invertir en la construcció de noves escoles i, de fet, la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ja ha deixat clar que no en començaran cap, com a mínim en els propers tres anys. La Generalitat no té capacitat econòmica per fer-ho i primer, en tot cas, han d’acabar-se les escoles que estan a mitges.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, assegura que la situació del Serra de Miralles és complicada, però que no han deixat de treballar-hi, a través d’una comissió de seguiment amb pares i mares d’alumnes.

serra de miralles 1

Joan Carles Garcia, però, reconeix que el problema arribarà quan els nens i nenes de 6è de primària hagin de començar la ESO, tenint en compte que la nova escola encara no estarà construïda.

serra de miralles 2

L’espai segueix essent una incertesa, però l’Alcalde assegura que cap alumne es quedarà sense poder fer la secundària a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES