IniciNoticiesCulturaARRIBA LA PROGRAMACIÓ DE TARDOR DEL TEATRE CLAVÉ AMB L’OBERTURA A NOUS...

ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DE TARDOR DEL TEATRE CLAVÉ AMB L’OBERTURA A NOUS PÚBLICS: ELS NADONS I ELS AMANTS DE LA GASTRONOMIA I LA MÚSICA.

Onze propostes emmarcades en quatre cicles diferents constitueixen la programació estable de tardor del Teatre Clavé,que s’allargarà de setembre a desembre, en l’inici de la temporada 2013-2014.

Com a novetat, el cicle d’espectacles familiars s’obra aquest trimestre a un nou públic: els nadons. La primera proposta es titula “Fora és un lloc” (26 d’octubre) i és un espectacle de titelles i objectes de la companyia andalusa ‘Arena en los bolsillos’. La segona és la de la companyia de Guadalajara ‘Ultramarinos de Lucas’ titulada “PeZes”(23 de novembre), i forma part d’ ‘El Més Petit de Tots’, el 9è festival internacional d’arts escèniques per als més petits. Aquest se celebra del 9 al 24 de novembre en diversos teatres de Catalunya i el País Valencià i, entre ells i per primer cop, a Tordera. Ho explica el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

navarro programacio 1

Pel que fa al CICLE DE TEATRE I DANSA, enguany obre amb un dels plats forts de la temporada: un “Don Juan Tenorio” (29 setembre) amb un to còmic i humorístic, interpretat per dos mestres de la comèdia catalana, Joan Pera i Lloll Bertran. La segona proposta d’aquest cicle es reserva per a finals d’any. Basat en l’obra del poeta Miquel Martí i Pol, es representarà al Teatre Clavé “La fàbrica”, que combina música, dansa, poesia, teatre i veu en un espectacle artístic que vol ser una porta d’entrada a l’univers de l’anomenat poeta del poble, coincidint amb el desè aniversari de la seva mort.

Una altra de les novetats que s’incorporen a la programació arriba el mes vinent dins el CICLE DE LLETRA I MÚSICA DEL SEGLE XX: “A mode de maridatge” (4 d’octubre) és un concert de piano a càrrec d’en Paul Perera, acompanyat d’un sopar maridatge al mateix Teatre Clavé, ofert i patrocinat per El Tall i Porcus. Tot plegat amb la voluntat de convertir l’acte en una experiència per a tots els sentits. Escoltem Josep Navarro.

navarro programacio 2

El tradicional Concert de Sant Esteve (26 de desembre) completa el cicle de lletra i música del segle XX. En aquesta ocasió, compta amb un repertori molt nadalenc i amb una clara referència a algunes de les peces que es poden sentir al tradicional Concert d’Any Nou de Viena.

Finalment, les propostes del CICLE AINDA, adreçades al públic jove, completen la programació estable de tardor del Teatre Clavé. En aquesta ocasió, hi té cabuda la música creada amb instruments particulars construïts a partir d’objectes, amb l’espectacle “Tubs del món” (25 d’octubre), de Bufa&Sons. L’altre proposta per als més joves és la projecció de la pel·lícula “Hijo de Caín” (15 de novembre).

Josep Navarro es mostra satisfet que, en temps difícils, a Tordera el Teatre Clavé pugui aixecar el teló una temporada més.

També remarca la importància de la cultura per la societat i recorda que per tal de mantenir-la, és important que la gent compri entrades i, per tant, vagi al teatre.

navarro programacio 3

La darrera novetat que incorpora la programació estable per al darrer trimestre del 2013 rau en el sistema de venda d’entrades. Al llarg d’aquesta programació, el Teatre Clavé posarà en marxa el sistema de venda d’entrades per Internet al web www.teatreclave.cat. D’aquesta manera, les entrades es podran adquirir a través de dues vies: a taquilla i des de casa. La posada en marxa d’aquest darrer sistema, però, serà progressiva i un cop estigui en funcionament, s’anunciarà a través dels mitjans habituals del Teatre Clavé: la pàgina web i les xarxes socials de Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES