IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA CENTRA LES ACTIVITATS FAMILIARS DEL SETEMBRE EN EL PERSONATGE DEL...

LA BIBLIOTECA CENTRA LES ACTIVITATS FAMILIARS DEL SETEMBRE EN EL PERSONATGE DEL “LLOP” I CELEBRA EL CENTENARI DEL NAIXAMENT DE LA POETESSA JOANA RASPALL.

El proper dijous, 19 de setembre, a les 18h la Biblioteca acollirà l’hora del conte “Contes de llops”, a càrrec de Gina Clotet. L’acte tindrà lloc a la sala polivalent, on també fins el dia 25 es podrà visitar l’exposició “Tinc un llop a la tauleta de nit”.

Aquesta exposició recull les diverses concepcions del llop com a personatge literari, a través d’un muntatge on l’element expositiu és una tauleta de nit, dins i al voltant de la qual s’ofereix una selecció de textos, imatges, enregistraments sonors i objectes diversos, que conviden a acostar-se al llop a través de llegir, escoltar, tocar, mirar i descobrir. La responsable de la biblioteca, Silvia Anfronts, ens avança què podem trobar en aquesta mostra familiar.

expo biblio 1

L’exposició està organitzada i produïda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Per altra banda, per celebrar el centenari del naixement de la poetessa i bibliotecària Joana Raspall, fins al 17 de setembre es podrà visitar l’exposició “Escaleta de versos. Joana Raspall”. Aquesta exposició s’adreça al públic familiar i escolar, i abasta les obres que aquesta autora ha escrit per a infants. El material proposat brinda l’ocasió de conèixer més de prop l’autora i admirar la naturalitat i riquesa verbal dels seus poemes. Ho explica Silvia Anfronts.

expo biblio 2

La mostra està organitzada pel ClijCAT, Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES