IniciNoticiesEducacióELS CENTRES ESCOLARS ES MOSTREN IL•LUSIONATS DAVANT EL NOU CURS. ENGUANY VOLEN...

ELS CENTRES ESCOLARS ES MOSTREN IL•LUSIONATS DAVANT EL NOU CURS. ENGUANY VOLEN POTENCIAR L’ ANGLÈS ENTRE ELS ALUMNES.

2.455 alumnes, van començar ahir el curs escolar 2013/2014 a Tordera. Aquesta xifra suposa un nombre d’ alumnes similar al curs anterior.
Els cursos que estabilitzen  alumnat a Tordera són els d’Educació Primària , seguit de l’Educació Secundària i batxillerat. Per contra, les llars d’ infants i els cicles formatius han baixat el nombre d’ alumnat.  L’escola pública Ignasi Iglesias comptarà enguany amb uns 457 alumnes. La directora, Isabel Lázaro  explica que el curs comença amb total normalitat, i potenciant la presència de l’ anglès en les classes.

inici curs ignasi iglesias

L’escola vedruna, comptarà aquest curs amb 430 alumnes. El director fins ara, Àngel Vallicrosa, explica canvis a nivell directiu. Vallicrosa també explica que s’ han fet obres per millorar la sala de recepció de l’ escola.

inici curs vedruna

D’altra banda, l’escola Brianxa comptarà enguany amb uns 375 alumnes inscrits. El director de l’ escola, Xavier Manresa ens explica com es presenta aquest curs i assegura que s’ augmentaran les hores d’ anglès.

inici curs brianxa

L’institut secundari Lluis Companys, comptarà amb més de 450 alumnes, repartits en ESO, Batxillerat i Cicles formatius. El director del centre, Angel Pous, assegura que l’ institut començarà classes el dilluns 16 de setembre.

inici curs ies

L’ escola La Roureda, situada al veïnat de Sant Pere, comptarà aquest curs amb uns 300 alumnes. La Silvana, nova directora de l’ escola, ens parla de com es presenta el curs.

inici curs roureda

Per la seva banda, l’escola Serra de Miralles ha canviat de direcció en la figura de Montse Castany ens substitució de la Nuria Puig. Entre les novetats destaquen obres en la cuina de l’ escola ubicada al carrer Doctor Fleming. Aquest curs l’ escola acull alumnes  de P3 fins a 5e de Primària, amb un total de 350 nens i nenes.

inici curs serra miralles

Finalment, l’escola d’Hortsavinyà registra aquest curs 28 alumnes entre infantil i primària, augmentant el nombre de l’ any passat.