IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA REP UN CENTENAR DE FOTOGRAFIES EN LA SEGONA EDICIÓ DEL...

RÀDIO TORDERA REP UN CENTENAR DE FOTOGRAFIES EN LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FESTA MAJOR AL TWITTER I INSTRAGRAM.

logo fototuitRàdio Tordera donarà a conèixer avui el guanyador del concurs de fotografia de la Festa Major a través de Twitter i instagram. El nom del premiat es farà públic a través del compte de l’emissora en aquesta xarxa, que era on s’havien d’enviar les fotografies. En definitiva, aquesta iniciativa pensada per a dispositius mòbils i amb la Festa Major com a protagonista, tenia l’objectiu de dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals, a la vegada que es potenciava la presència de Ràdio Tordera al Twitter.

Al llarg d’aquests dies, l’emissora ha rebut un centenar de fotografies, entre les quals s’escollirà la guanyadora. El seu autor s’endurà un rellotge de joieria nova i un àpat per dues persones al restaurant Les Ferreres.

Aquesta és la segona edició d’aquest concurs de fotografia de la Festa Major al Twitter, el qual ha comptat amb una bona participació.