IniciNoticiesCulturaLA FESTA MAJOR DE TORDERA REGISTRA MOLTA PARTICIPACIÓ EN TOTS ELS ACTES....

LA FESTA MAJOR DE TORDERA REGISTRA MOLTA PARTICIPACIÓ EN TOTS ELS ACTES.

barraquesEl sopar popular que va aplegar unes 500 persones a la Pista de l’Amistat, va posar ahir el punt i final a la Festa Major de Tordera 2013. Durant aquestes últimes setmanes s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament, les quals han comptat amb una bona participació de públic. En conjunt, però, la regidora de festes, M. Àngels Cayró, fa un balanç positiu de la Festa Major d’enguany.

balanç festa major 1

Respecte els canvi d’horari d’inici del concert i el ball de nit, Maria Angels Cayro assegura que han rebut comentaris positius.

balanç festa major 2

Per altra banda, des de la regidoria de joventut també han fet una valoració molt positiva de les activitats organitzades durant aquests dies de festa major. Les activitats joves van començar amb la revetlla de sant Maria amb el concert de Miquel del Roig i la nit jove amb la participació de dos grups locals. Escoltem la regidora de joventut, Eliana Romera.

balanç joventut 1

La zona de barraques, al mirador de la Plaça de l’Església, ha estat l’eix principal dels diferents concerts que s’han celebrat, així com el ja tradicional cercatasques, que va aplegar prop de 500 joves als carrers de Tordera. Escoltem la regidora de joventut, Eliana Romera.

balanç joventut 2

Els joves Isaac Coronas i Laura Pujol van ser diumenge proclamats nou hereu i pubilla de Tordera, i seran els encarregats de representar el nostre poble en el món del pubillatge.  Els torderencs s’ estrenaran a l’elecció de Pineda de Mar.