IniciNoticiesCulturaEL CLUB PATÍ TORDERA SERÀ L’ENCARREGAT AVUI DE FER EL PREGÓ DE...

EL CLUB PATÍ TORDERA SERÀ L’ENCARREGAT AVUI DE FER EL PREGÓ DE LA FESTA MAJOR 2013.

celebracio cp torderaLa tornada del Club Patí Tordera a la màxima categoria estatal de l’hoquei patins ha portat els representants de l’entitat i del primer equip a ser els encarregats d’obrir oficialment la Festa Major de Sant Bartomeu a través de la lectura del pregó. L’ascens té el valor afegit que, a diferència d’altres equips de la categoria, els jugadors que han aconseguit pujar  ho han fet de manera amateur, sense cobrar i havent estat formats des de petits al planter del club.

D’aquesta manera, la comissió de festes vol fer un reconeixement a l’entitat esportiva. Ho explica la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

pregoner

Avui a dos quarts de 10 de la nit començarà el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera, que aquest any celebra el seu 20è aniversari. La sortida serà del Pont de Ferro  (només per a la colla de diables). El recorregut serà el següent: darrere de la plaça de l’església, carrer faura, de Sant Bartomeu, Ciutadans, de les Creus, De Santa Llucia, Folch I Torres, Camí Ral, del Doctor Trueta, de Sant Ramon, dels ciutadans i plaça de l’església. La colla de diables recomana protegir els vidres i que no es tiri aigua durant el recorregut. Seguidament del correfoc, començarà el pregó de festes i el ball amb l’ orquestra Gira-sol.

ÚLTIMES NOTÍCIES