IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT TANCA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT TANCA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS PER PARTICIPAR EN EL CERCATASQUES DE LA FESTA MAJOR.

02960El XV Cercatasques de Tordera, enguany se celebrarà el dissabte, 24 d’agost, dins els actes de la Festa Major de Sant Bartomeu 2013. El preu del tiquet és de 12 euros i es poden adquirir fins avui, als següents punts de venda: a Ràdio Tordera, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda; i també al Casal de Joves, de 10 del matí a 1 del migdia, i de 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. Cal recordar que el mateix dia del Cercatasques no es vendran tiquets i que per comprar-los és indispensable portar el DNI. Els participants aniran acompanyats amb la xaranga de la Banda Musical de Mataró i la Colla de diables de Tordera. Escoltem la regidora de joventut, Eliana Romera.

cercatasques 1

Novament, la zona de barraques comptarà amb la campanya “Som Nit” de conscienció davant els riscos de l’ alcohol i drogues.

cercatasques 2

Recordem que la quinzena edició del Cercatasques de Tordera serà el dissabte, 24 d’agost, a partir de les 11 de la nit. Començarà al Parc de la Sardana i finalitzarà amb el concert del grup de versions Old Star Covers i Festa dels 80 amb DJ Sendo a la Plaça de l’Església, on també hi haurà barraques al mirador.

ÚLTIMES NOTÍCIES