IniciNoticiesCulturaBITLLES CATALANES, LA BAIXADA DE CARRETONS I TEATRE CENTREN LES ACTIVITATS A...

BITLLES CATALANES, LA BAIXADA DE CARRETONS I TEATRE CENTREN LES ACTIVITATS A TORDERA AQUEST DISSABTE.

carretonsLes entitats preparen aquest dissabte un bon nombre d’activitats. A partir de les 10 del matí, al camp de futbol, XII Torneig de Bitlles Catalanes de festa major. A les 9 esmorzar per a tots els participants. Els equips seran de 5 jugadors/es. Inscripcions al telèfon 699.981.130 o bé el mateix dia al camp de futbol . Les inscripcions són limitades i s’atendran per rigorós ordre d’arribada. El torneig està organitzat pel club esportiu la Bitlla Atòmica.

A les 3, al camp de tir de Can Peyra, torneig local de tir al plat.

A les 5 començarà la baixada de carretons. Serà pels carrers Gran de Sant Andreu i Gaudí. Enguany, l’esdeveniment està organitzat pel Club Esportiu Tordera i les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera (JERC), amb la col·laboració de diversos establiments de Tordera i de l’Ajuntament. Jordi Romaguera, membre de l’organització explica els motius que la baixada no es faci al camí ral, com es feia anys enrere.

carretons 1

Jordi Romaguera, assegura que enguany l’activitat s’ha avançat en el calendari, per una bona organització de la festa major.

carretons 2

Els premis de la baixada de carretons seran els mateixos que l’any passat.

carretons 3

Les activitats de dissabte continuaran de 6 a 8 de la tarda al parc de la sardana, amb jocs esportius d’ iniciació al bàsquet, concurs de triples, el rei de la pista i two ball, organitzat pel club esportiu escola de bàsquet de Tordera.

A les 7, al camp municipal d’esports, 6è Torneig de Veterans Octavio Delgado que es disputarà entre els Veterans del CF Tordera i el Combinat de Periodistes de TV3 i Exjugadors de Primera divisió.

Finalment, a les 10 de la nit, representació de dues obres curtes: Conversió i mort d’ en Quim Federal de Salvador Espriu i La capseta dels petons de Lluís Millà, a càrrec del fòrum pel teatre i la cultura. Ens parla sobre les obres el director i actor Marc Romagosa.

forum

Recordem que la representació serà a les 10 de la nit al teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES