IniciNoticiesPolíticaEL MINISTERI DE FOMENT APROVA ELS PROJECTES PER MILLORAR QUATRE TRENCANTS DE...

EL MINISTERI DE FOMENT APROVA ELS PROJECTES PER MILLORAR QUATRE TRENCANTS DE L’N-II A TORDERA, PONTÓS I GARRIGÀS.

11967267El Ministeri de Foment ha donat llum verda als projectes per millorar quatre trencants de l’N-II a Tordera (Maresme), Pontós i Garrigàs (aquests últims, a l’Alt Empordà). En el cas de les dues interseccions gironines, les obres evitaran que els cotxes hagin de fer un gir a l’esquerra -i creuar el sentit contrari de la nacional- per accedir cap a aquests municipis. Això també és el que es farà en el cas d’una de les interseccions de l’N-II a Tordera (la que es troba al quilòmetre 684). En l’altra, els treballs serviran per construir un pas inferior i millorar els carrils de desacceleració actuals. El projecte preveu la construcció de tres rotondes als laterals de la carretera nacional. La primera donarà accés a la urbanització Tordera Parc, la segona donarà entrada al nucli de masies agregat al veïnat Sant Pere, és a dir a l’altra banda de carretera -davant l’accés a Tordera Parc-, i la tercera rotonda es projecte a l’alçada de l’entrada de Terra Brava.

La construcció d’aquestes rotondes implicarà la creació de nous vials paral·lels a la carretera, així com la construcció d’un pas soterrat que connectarà els accessos a Tordera Parc amb l’agregat de masies a Sant Pere.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que aquestes actuacions representaran una millora en la seguretat viaria.

alcalde obres N-II

El pressupost global d’aquestes obres, independents del desdoblament, puja a 17,35 nilions d’euros.