IniciNoticiesEntitatsELS TRAMS DE LA VIA CATALANA DINS EL TERME MUNICIPAL DE TORDERA...

ELS TRAMS DE LA VIA CATALANA DINS EL TERME MUNICIPAL DE TORDERA JA ESTAN TOTS PLENS

logoviaLa “VIA CATALANA per la independència” del proper 11 de setembre passarà per Tordera. I a falta d’un mes perquè tingui lloc la cadena humana, ja s’ ha arribat als 6.000 inscrits entre els 12 trams que pertanyen al nostre poble (6 quilòmetres de N-II), una mica més del mínim necessari perquè la via sigui una línia contínua de persones. D’aquestes, més de 4.000 són ciutadans d’arreu de Catalunya (del Vallès sobretot), que han escollit Tordera per passar una Diada històrica i agafar-se de la mà per demanar la llibertat del nostre país. El coordinador de la via catalana a Tordera, Marc Noheras fa un balanç molt positiu de la resposta dels torderencs en aquesta iniciativa.

via catalana 1

Ara bé, perquè la Via Catalana sigui un èxit, cal omplir tots aquells trams que encara tenen places lliures. És per això que, des de Tordera, es demana a tots aquells que encara no s’hagin inscrit a fer-ho en els trams pròxims al nostre municipi, com són Palafolls i Maçanet de la Selva.

via catalana 2

Des de l’Assemblea Nacional Catalana a Tordera, doncs, s’ha apostat per aprofitar el caràcter especial de la Diada perquè, tant la gent del poble com els visitants, puguin gaudir del municipi durant tot el dia. Per això s’ ha coordinat amb diverses entitats (tant públiques com privades) un bon nombre d’activitats i serveis.