IniciNoticiesMedi ambientUN INCENDI CREMA DUES HECTÀREES DE VEGETACIÓ EN UNS TERRENYS PROPERS A...

UN INCENDI CREMA DUES HECTÀREES DE VEGETACIÓ EN UNS TERRENYS PROPERS A LES FERRERES. ELS BOMBERS ES TROBEN EN AQUEST MOMENTS REMULLANT LA ZONA.

IMG-20130809-WA0005Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en un incendi de vegetació a Tordera. L’avís s’ha rebut  a les 13.39 hores. Segons els bombers, l’incendi s’ha localitzat en una zona propera a les Ferreres, en concret a Mas Costa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 8 dotacions terrestres i 4 dotacions aèries que amb rapidesa han controlat i posteriorment apagat l’incendi.

Segons dades oficials, el foc ha afectat dues hectàrees de vegetació. En declaracions a Ràdio Tordera, la regidora de seguretat, Silvia Català explicava que el foc s’ha produït en una zona boscosa envoltada de camps segats, que han fet de tallafoc.

silvia incendi 1

Silvia Català agraïa la col·laboració ciutadana, ja que una trucada d’un veí ha alertat als serveis d’emergències. Català demana prudència al bosc, davant l’alt risc d’incendi a la nostra zona.

silvia incendi 2

Segons la regidora, es desconeixen en aquest moments les causes de l’incendi.

silvia incendi 3

Una dotació de bombers es troba en aquest moment remullant la zona. Segons informen el foc de Tordera ha generat 82 trucades al 112, per alertar d’aquest succés.