IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL CLAVÉ ORGANITZA EL CORRECURTS, UN CONCURS DE CURTMETRATGES FETS...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL CLAVÉ ORGANITZA EL CORRECURTS, UN CONCURS DE CURTMETRATGES FETS EN MENYS DE 48 HORES.

correcurts2013_0Un any més, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé aprofita els dies de festa major de Tordera per organitzar el CORRECURTS, un concurs de curtmetratges de temàtica lliure que han d’incloure un element o motiu que l’organització entregarà als participants el divendres 9 d’agost a les 21:00h al Teatre Clavé.

Des de llavors, els participants comptaran amb 48h per dur a terme el curtmetratge, que ha de tenir una durada d’entre 3 i 10 minuts i pot estar realitzat per més d’una persona, sempre que compleixin l’edat mínima de 14 anys. El concurs permet utilitzar qualsevol mitjà de gravació, ja sigui càmera de vídeo, de fotografia, telèfon mòbil o altres i a les imatges enregistrades s’hi podrà realitzar edició, aplicar efectes o qualsevol altra tècnica relacionada. El resultat final de tot el procés s’haurà d’entregar el diumenge 11 d’agost entre les 20:00h i les 21:00h al Teatre Clavé. Així ho ha explicat, Pau Megías, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé.

correcurts 1

Com a novetat d’aquesta edició 2013, l’Associació d’Espectadors ha afegit noves categories de guardons per al Correcurts. Així, el jurat premiarà el millor curtmetratge amb 100 euros, la millor edició amb 50 euros, el curtmetratge que considerin més divertit i original també amb 50 euros i el millor actor o actriu, que tindrà un premi sorpresa. Escoltem Pau Megías.

correcurts 2

La decisió del jurat es donarà a conèixer el diumenge 18 d’agost a partir de les 22:00h a la Plaça de Miquel Martí i Pol, durant la mitja part de la nit de cinema de terror. En l’acte d’entrega de premis també es visionaran els curtmetratges guanyadors en les diferents categories.