IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA PARTICIPARÀ EN UN PROJECTE PER APROPAR ELS USUARIS...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA PARTICIPARÀ EN UN PROJECTE PER APROPAR ELS USUARIS ALS MUSEUS NACIONALS I ALS EQUIPAMENT D’ARTS ESCÈNIQUES.

02597El proper curs la Biblioteca de Tordera serà una de les 20 biblioteques públiques catalanes escollides per a participar en el projecte “Públics BIB”, una innovadora iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’apropar els usuaris de les biblioteques als museus nacionals i equipaments nacionals d’arts escèniques.

Aquesta i altres dades van ser donades a conèixer fa pocs dies pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell en el transcurs de presentació del balanç de l’ús de les biblioteques públiques catalanes. De fet, l’any 2012 va tancar a la biblioteca de Tordera amb 3000 visites més que l’anterior. Escoltem la directora de l’equipament, Sílvia Anfronts.

dades biblioteca 1

Silvia Anfronts destaca que el cost que suposa tenir oberta la biblioteca s’ha d’amortitzar. Per això es treballa amb la voluntat de poder oferir activitats diverses per a totes les edats i potenciar totes aquelles que provenen d’entitats locals.

dades biblioteca 2

L’any 2012, 85.000 persones van entrar a les biblioteques públiques catalanes cada dia. Al llarg de l’any s’hi van organitzar prop de 52.000 activitats i es van rebre més de 25 milions de visites, segons indica el balanç de l’ús de les biblioteques públiques catalanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES