IniciNoticiesCulturaSEGUEIXEN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A LA TRADICIONAL BAIXADA DE CARRETONS...

SEGUEIXEN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A LA TRADICIONAL BAIXADA DE CARRETONS DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA.

carretonsDesprés de l’èxit que va tenir l’any passat, la baixada de carretons repeteix en el marc de la Festa Major de Tordera amb una nova edició aquest 2013. Serà el dissabte, 17 d’agost, a la tarda, pels carrers Gran de Sant Andreu i Gaudí, i dins del marc de la Festa Major de Tordera 2013. Enguany, l’esdeveniment està organitzat pel Club Esportiu Tordera i les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera (JERC), amb la col·laboració de diversos establiments de Tordera i de l’Ajuntament. L’organització de la baixada de carretons ha obert un grup al Facebook amb el nom de “Baixada de carretons Tordera” on es poden consultar les bases de participació i els requisits per a la construcció dels carretons. Jordi Romaguera, membre de l’organització, avança que l’edició d’enguany serà molt semblant a la de l’any passat, tot i que inclourà alguna novetat en la qual encara hi estan treballant.

baixada de carretons 1

Les inscripcions es podran efectuar fins el 9 d’agost, omplint el formulari que es troba al grup del Facebook o al Casal de Joves. Els formularis es poden entregar via correu electrònic a baixadadecarretons@gmail.com o presencialment al Casal de Joves, al carrer Pujades, número 9. A la baixada de carretons hi podrà participar tothom, individualment o per grups. Ara bé, els menors d’edat hauran de presentar una autorització paterna en el moment de realitzar la inscripció. Ho explica Jordi Romaguera.

baixada de carretons 2

Les inscripcions per la Baixada de Carretons es podran efectuar fins el 9 d’agost. Per més informació podeu trucar al telèfon 626 20 58 10 o enviar un correu electrònic a l’adreça: baixadadecarretons@gmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES