IniciNoticiesCulturaÚLTIMA NIT DE CINEMA A LA FRESCA AMB LA PROJECCIÓ DE LA...

ÚLTIMA NIT DE CINEMA A LA FRESCA AMB LA PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “MARY AND MAX”, D’ADAM ELLIOT.

mary_and_maxÚltima nit, avui, de les sessions de cinema a la fresca que l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé ha organitzat tots els dimarts d’aquest mes de juliol. El més rellevant és que la pel·lícula de cada setmana mantenia relació amb un continent diferent. Aquesta nit, doncs, s’acaba aquest cicle amb la projecció del film “Max and Mary”, original d’Austràlia, del director Adam Elliot.

La pel·lícula narra una història d’amistat per correspondència entre Mary, una nena solitària de 8 anys que viu als suburbis de Melbourne, i Max, un home d’uns quaranta anys amb obesitat severa que viu a Nova York.

“Mary and Max” es projectarà avui, a partir de les 10 de la nit, en versió original subtitulada, a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, davant del Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

Recordem que amb la projecció d’aquesta nit es posa punt i final al cicle de cinema a la fresca, organitzat per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé. S’ha allargat durant 5 setmanes, tots els dimarts d’aquest mes de juliol, i ha tingut com a protagonistes una pel·lícula ambientada en cada un dels continents de la Terra.