IniciNoticiesCulturaS’ACABA LA PROGRAMACIÓ DE L’ALTRE CLAVÉ 2013 AMB UNA BONA ASSISTÈNCIA DE...

S’ACABA LA PROGRAMACIÓ DE L’ALTRE CLAVÉ 2013 AMB UNA BONA ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC EN TOTES LES NITS DEL CICLE.

altre claveEl passat dijous, 18 de juliol, es va posar punt i final a la programació de l’Altre Clavé 2013, que ha omplert d’oci les nits dels tres primers dijous d’aquest mes de juliol. La proposta del primer dia va comptar amb actuacions dels alumnes de les escoles de música i dansa. Amb el nom de “Cut and Paste”, volia ser un punt d’unió entre l’activitat que s’ha dut a terme al llarg del curs al Centre de Formació Artística del Teatre Clavé i el començament de l’estiu.

El segon i el tercer dijous van ser propostes pensades exclusivament per a l’Altre Clavé. La primera va ser una nova proposta, que es va poder sentir en directe per Ràdio Tordera, en la qual els micròfons de l’Altre Clavé es van obrir a tothom que hi volgués participar explicant acudits, fent imitacions, cantant una cançó o, simplement, manifestant el que pensava. L’última nit va consistir en un espectacle d’improvisació a càrrec del grup de teatre amateur “Set i mig”. A més, la vetllada també va comptar amb actuacions musicals en directe. Respecte els treballs de la segona nit, Medín Peirón, director artístic de l’Altre Clavé, es mostra satisfet dels resultats però diu que encara es pot millorar en les properes edicions.

balanc altre clave 1

Medín Peirón parla sobre la bona assistència de públic, però recorda que les sessions de l’Altre Clavé es fan encara que plogui.

balanc altre clave 2

Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i tenen lloc a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, davant del teatre. El cicle està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del teatre, l’Ajuntament de Tordera i Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES