IniciNoticiesComerçS’OBREN LES LÍNIES D’AJUT PER AL FINANÇAMENT D’AUTÒNOMS, PIMES I COMERÇOS

S’OBREN LES LÍNIES D’AJUT PER AL FINANÇAMENT D’AUTÒNOMS, PIMES I COMERÇOS

IMGP7341L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera informa les empreses de la població que s’ha obert el termini per sol·licitar unes línies d’ajut per al finançament d’autònoms, PIMES i comerços. Les ajudes les atorga el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat en forma de garantia per al finançament de projectes empresarials. Jordi Camó, titular de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, explica quins són els objectius d’aquestes línies d’ajuda.

camó ajuts 1

D’altra banda, podran beneficiar-se d’aquestes línies d’ajuts els autònoms, i les micro, petites o mitjanes empreses que tinguin seu social o activitat a Catalunya. A més, cal que els sol·licitants estiguin donats d’alta a la Seguretat Social o mutualitat en el cas dels autònoms. En el cas de les PIMES és necessari que estiguin legalment constituïdes i inscrites als registres corresponents. Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal FinEmpresa de l’Institut Català de Finances a l’adreça www.icf.cat. No obstant això, Jordi Camó recomana als interessats en aquestes ajudes apropar-se a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Pl.de la Concòrdia s/n).

camó ajuts 2

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de desembre de 2013 o fins que s’exhaureixi el pressupost destinat per aquestes ajudes. Per a més informació i assessorament sobre les línies d’ajut us podeu adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica de Tordera (Pl. Concòrdia s/n) o trucar al telèfon 93 764 37 17.

ÚLTIMES NOTÍCIES