IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL MULTIPOLAR DE LA BIBLIOTECA FINALITZA AVUI AMB UN RECITAL POÈTIC...

EL FESTIVAL MULTIPOLAR DE LA BIBLIOTECA FINALITZA AVUI AMB UN RECITAL POÈTIC A LA LLERA DEL RIU TORDERA, A CÀRREC DE QUIM HARO

00233El Festival Multipolar, organitzat per la biblioteca de Tordera durant aquest mes de juliol, arriba aquest vespre a la seva fi. La sessió d’avui porta per títol “Calendari a Miques” i és un recital poètic a càrrec de Quim Haro. A diferència de les sessions anteriors, que es feien al pati interior de la biblioteca, la d’avui tindrà lloc a un espai diferent i molt especial per tots els torderencs i tordereques: la llera del riu Tordera, sota del Pont de Ferro. A través dels poemes de Quim Haro es pretén fer d’un petit homenatge a La Tordera i mostrar els canvis que pateix el riu al llarg de l’any. Ho explica la responsable de la biblioteca, Silvia Anfrons.

multpolar 24 juliol 1

A més, per amenitzar la vetllada poètica hi haurà música en directe i un espectacle de teatre i dansa a càrrec de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot. Silvia Anfrons detalla que la representació mostrarà l’ús que feia la gent de Tordera del riu a principis del segle XX.

multipolar 24 juliol 2

L’entrada al espectacle és gratuïta, però cal confirmar prèviament l’assistència a la Biblioteca (tel. 937642560). L’última actuació del Festival Multipolar 2013 és avui, a dos quarts de 10 de la nit, a la llera del riu Tordera, sota del Pont de Ferro.

ÚLTIMES NOTÍCIES