IniciNoticiesEntitatsEL NOU CLUB ESPORTIU TORDERA ORGANITZA AVUI UNA CAMINADA D’INAUGURACIÓ PELS VOLTANTS...

EL NOU CLUB ESPORTIU TORDERA ORGANITZA AVUI UNA CAMINADA D’INAUGURACIÓ PELS VOLTANTS DE LA POBLACIÓ

clubesportiuEl nou Club Esportiu Tordera prepara per avui divendres una caminada pels voltants de Tordera. Es tracta d’una caminada d’entre 6 a 8 quilòmetres per la zona de Miralles, oberta a tothom, i organitzada en motiu de la inauguració de la flamant entitat esportiva del municipi. El Grup Esportiu Tordera neix amb la intenció d’agrupar a tots els atletes, ciclistes, nedadors i triatletes que resideixen al municipi de Tordera. Així ho explica el president del Club Esportiu Tordera, Albert Muñoz.

albert munoz 1

L’hora prevista per la sortida de la caminada és a les 19:55h, darrere del pavelló municipal de Tordera. Un cop finalitzat el passeig hi haurà una botifarra oberta a tots els participants. El preu del sopar, que inclou botifarra, patates xips i refresc, és de 2€ i cal inscripció prèvia enviant un missatge privat a la pàgina de Facebook “Club Esportiu Tordera”. Albert Muñoz, el president de la nova entitat, parla sobre l’activitat d’inauguració.

albert munoz 2

Així mateix, Albert Muñoz es mostra molt sorprès amb la bona rebuda que ha tingut la caminada a les xarxes socials.

albert munoz 3

Tot i que en principi la caminada s’acabarà de dia, des de l’organització recomanen portar llanterna o frontal. L’activitat l’organitza el Club Esportiu Tordera aquesta tarda a les 19:55h, pels voltants de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES