IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL MULTIPOLAR DE LA BIBLIOTECA PRESENTA AVUI “EL MINOTAURE I TESEU”,...

EL FESTIVAL MULTIPOLAR DE LA BIBLIOTECA PRESENTA AVUI “EL MINOTAURE I TESEU”, UN RECITAL-CONCERT EN COMMEMORACIÓ DEL CENTENARI DEL NAIXEMENT DE SALVADOR ESPRIU

minotaureLa biblioteca de Tordera prepara per avui, una nova edició del Festival Multipolar, una programació especial de contes i recitals per a adults que es realitzen a l’aire lliure, al pati interior de la biblioteca. Aquest vespre hi haurà el recital-concert de “El Minotaure i Teseu” amb el cantautor Dídac Rocher. El recull de poemes “El Minotaure i Teseu” és la tercera part del llibre “El caminant i el mur” de l’autor català Salvador Espriu, que enguany es celebra el centenari del seu naixement. En aquests poemes, Espriu tracta des d’una perspectiva molt íntima i humana: la mort, la desolació i la tristesa, però en sobresurt també un sentiment vitalista. La responsable de la biblioteca, Sílvia Anfronts, explica que s’ha triat a Salvador Espriu, en aquesta tercera sessió del Festival Multipolar, per commemorar la seva efemèride.

multipolar 17 juliol

Per celebrar el centenari del naixement de Salvador Espriu podrem gaudir d’una interpretació de la paraula a través de la veu, la música i la cançó de la mà del cantautor Dídac Rocher. L’entrada al espectacle és gratuïta, però atès que l’aforament és limitat, cal confirmar prèviament l’assistència a la Biblioteca (tel. 937642560). El recital-concert de “El Minotaure i Teseu” començarà a dos quarts de 10 de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES