IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT VALORA POSITIVAMENT EL BERENAR SOLIDARI, QUE ENGUANY ANAVA A...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT VALORA POSITIVAMENT EL BERENAR SOLIDARI, QUE ENGUANY ANAVA A FAVOR DE CÀRITAS TORDERA.

Foto: Jordi Romaguera
Foto: Jordi Romaguera

L’associació de Voluntariat de Tordera ha organitzat aquest diumenge una nova edició del berenar solidari al parc de La Sardana. Enguany, el preu de la col·laboració en el berenar era de 2,50 euros. Els diners recaptats es destinaran a Càritas Tordera, perquè es puguin comprar aliments. El berenar comptava amb una xocolatada, actuacions diverses i activitats destinades des dels més petits fins als més grans, com lectura de contes, jocs per a tothom, manualitats i una gimcana, entre d’altres. Montse Gispert, portaveu del Voluntariat, en fa una valoració positiva, tot i que afirma que al principi de l’activitat a costat arrencar per culpa de la calor.

balanc berenar solidari 1

Durant el berenar solidari, al mateix parc, també es van recollir aliments per a Càritas Tordera. Montse Gispert destaca la importància de col·laborar donant aliments de primera necessitats durant l’estiu, perquè és una època en la què no hi ha col·legi i molts nois i noies no tenen assegurat un bon àpat.

balanc berenar solidari 2

La recaptació d’aquest berenar solidari es destinarà a Càritas Tordera. També es pot col·laborar donant aliments tots els dimecres de 5 a 7 de la tarda al local de Càritas Tordera, situat al patí de l’antic edifici de l’escola Ignasi Iglesias al carrer Cervantes.

ÚLTIMES NOTÍCIES