IniciNoticiesCulturaENGUANY TAMBÉ HI HAURÀ BAIXADA DE CARRETONS A TORDERA DINS DEL MARC...

ENGUANY TAMBÉ HI HAURÀ BAIXADA DE CARRETONS A TORDERA DINS DEL MARC DE LA FESTA MAJOR 2013

cartell_carretonsPer tercer any consecutiu hi haurà Baixada de Carretons a Tordera, després haver-se recuperat fa tres anys. Serà el dissabte 17 d’agost a la tarda, pels carrers Gran de Sant Andreu i Gaudí, i dins del marc de la Festa Major de Tordera 2013. Enguany, l’esdeveniment estarà organitzat pel Club Esportiu Tordera i les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera (JERC-Tordera), amb la col·laboració de diversos establiments de Tordera i de l’Ajuntament. L’organització de la baixada de carretons ha obert un grup del Facebook amb el nom de “Baixada de carretons Tordera” on es poden consultar les bases de participació i els requisits per a la construcció dels carretons. Jordi Romaguera, membre de l’organització, avança que l’edició d’enguany serà molt semblant a la de l’any passat, tot i que inclourà alguna novetat en la que encara hi estan treballant.

baixada de carretons 1

Les inscripcions es podran efectuar des del 22 de juliol fins el 9 d’agost omplint el formulari que es trobarà al grup del Facebook “Baixada de carretons Tordera” o al Casal de Joves. Els formularis es poden entregar via correu electrònic a baixadadecarretons@gmail.com o presencialment al Casal de Joves, al carrer Pujades número 9. A la baixada de carretons hi podrà participar tothom, individualment o per grups. Ara bé, els menors d’edat hauran de presentar una autorització paterna en el moment de realitzar la inscripció. Ho explica Jordi Romaguera.

baixada de carretons 2

Les inscripcions per la Baixada de Carretons s’obriran el proper dilluns 22 de juliol i es podran efectuar fins el 9 d’agost. Per més informació, podeu trucar al telèfon 626 20 58 10 o enviar un correu electrònic a l’adreça: baixadadecarretons@gmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES