IniciNoticiesEntitatsGRAN ÈXIT DE LA CELEBRACIÓ DEL 20è ANIVERSARI DE LA COLLA DE...

GRAN ÈXIT DE LA CELEBRACIÓ DEL 20è ANIVERSARI DE LA COLLA DE DIABLES DE TORDERA

IMGP7410La Plaça de l’Església va quedar petita aquest passat dissabte al vespre en motiu de la celebració del 20è aniversari de la Colla de Diables de Tordera. L’entitat va organitzar una gran festa de foc per festejar els seus 20 anys acompanyada d’una dotzena de colles d’arreu de Catalunya. A la tarda, es va realitzar una cercavila amb bèsties de diferents poblacions fins a la Plaça de l’Església, acompanyades de diverses colles de percussió. Ja a la nit, va tenir lloc l’acte central de la festa: el correfoc commemoratiu del 20 anys. Aitor Noguerol, portaveu de la Colla de Diables de Tordera, en declaracions a la nostra emissora, es mostra molt content amb la participació dels torderencs i torderenques a la festa de foc. També destaca el bon funcionament de la cercavila.

balanc diables 1

Aitor Noguerol explica que la festa del 20è aniversari també ha servit perquè antics membres de l’associació es retrobessin.

balanc diables 2

La Colla de Diables també organitza, dins de la commemoració dels seus 20 anys, un concurs de fotografia i prepara un correfoc especial per la Festa Major d’enguany.

ÚLTIMES NOTÍCIES