IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS PREPARA AVUI LA TERCERA NIT DE CINEMA A LA FRESCA...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS PREPARA AVUI LA TERCERA NIT DE CINEMA A LA FRESCA AMB LA PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “WHITE MATERIAL”.

dvdr_white_materialDurant aquest mes de juliol, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé organitza, els dimarts a la nit, sessions de cinema a la fresca per al públic amant d’aquest gènere. Com si d’una volta al món es tractés, cada setmana es projecta una pel·lícula que manté una relació amb un continent diferent. La tercera sessió prevista per aquesta nit té com a protagonista el continent africà i la proposta cinematogràfica escollida és “Una mujer en África”, del títol original “White material”, de la directora francesa Claire Denis.

La trama transcorre en un conflictiu país del cor de l’Àfrica, on hi viu Maria Vial, una terratinent que cultiva cafè. És una dona de caràcter fort i altiu, acostumada a exercir un aferri control de les seves propietats. Per això quan és a punt d’esclatar una guerra civil al país, no dubta en defensar costi el que costi les seves plantacions.

“White material. Una mujer en África” es projectarà avui, doblada al castellà, a partir de les 10 del vespre a la plaça de Miquel Martí i Pol, davant del Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

Les properes pel·lícules que es projectaran són “Paris, je t’aime” (23 de juliol) i “Mary and Max” (30 juliol). Recordem que el cicle de cinema a la fresca està organitzat per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES