IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ARRIBA AVUI A LES 500 AUDICIONS AMB LA...

L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ARRIBA AVUI A LES 500 AUDICIONS AMB LA COBLA CIUTAT DE GIRONA I LA COBLA CONTEMPORÀNIA.

19-0053L’associació sardanista la Nostra dansa ofereix avui una doble audició per celebrar les 500 audicions de sardanes de l’entitat. Una jornada especial que comptarà amb l’actuació de la cobla ciutat de Girona i la cobla Contemporània. El membre de l’entitat, Joaquim Costas explica que les sardanes començaran a dos quarts de 9 i que durant la mitja part es servirà un vermut per a tothom.

audicio 500 1

La Nostra Dansa valora molt positivament el fet d’arribar a les 500 audicions durant els 36 anys de l’entitat.

audicio 500 2

Malgrat això, l’associació sardanista fa una crida al jovent perquè faci un relleu generacional dins l’entitat. Uns joves que ja participen activament durant les audicions dels divendres, tal i com explica Joaquim Costas.

audicio 500 3

Sobre el futur de la sardana, com a dansa nacional de Catalunya, Joaquim Costas assegura que cal continuar en la seva difusió entre els més joves.

audicio 500 4

L’audició 500 de la Nostra Dansa començarà a dos quarts de 9 amb la cobla ciutat de Girona, seguidament es servirà un vermut popular i a dos quarts de 11 tocarà la cobla contemporània. Paral·lelament es farà el curs per aprendre sardanes, a la mateixa plaça. D’altra banda, l’entitat també prepara per aquest diumenge,14 de juliol ball folk tradicional, amb el grup Ameba, a les 8 de la tarda a la plaça de l’ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES