IniciNoticiesCulturaLA VIA CATALANA PASSARÀ L’11 DE SETEMBRE PER TORDERA. EL TRAM LOCAL...

LA VIA CATALANA PASSARÀ L’11 DE SETEMBRE PER TORDERA. EL TRAM LOCAL DE 6 QUILÒMETRES REQUEREIX LA PARTICIPACIÓ DE 4600 PERSONES.

logoviaDesprés de l’èxit de la manifestació de l’últim 11 de setembre, l’Assemblea Catalana i Òmnium Cultural comanden per aquest any un desafiament superior: una cadena humana que recorri tot el país, des de La Jonquera fins Alcanar, més de 400 quilòmetres passant per 86 municipis. Tindrà el nom de Via Catalana.

La Via Catalana arrencarà simbòlicament a les 17:14 hores i passarà per les carreteres N-II i N-340, volent servir d’exemple de la manca d’inversió de l’Estat en infraestructures a Catalunya. La via catalana passarà per Tordera. Per aquest motiu, la delegació local de l’assemblea nacional ha engegat l’organització d’aquest esdeveniment. Ho explica el portaveu de l’ANC Tordera, Jordi Caupena.

via catalana 1

En total són 6 quilòmetres de carretera seguint la N-II i l’organització calcula que es necessitaran 4600 persones per cobrir el recorregut de la via catalana dins el terme torderenc.  Jordi Caupena demana que les persones interessades s’apuntin prèviament a través del facebook de l’ANC Tordera.

via catalana 2

Per poder participar en la cadena humana s’ha d’entrar a la web de Via Catalana (http://via.assemblea.cat) i clicar a inscripcions. L’inscrit haurà d’omplir un formulari i a partir del seu codi postal li quedarà assignat el punt que cobrirà de la cadena, segons la proximitat geogràfica i la disponibilitat. Per grups de més de 5 persones us podeu apuntar a tordera@assemblea.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES