IniciNoticiesEntitatsJORNADA SOLIDÀRIA AQUEST PROPER DIUMENGE A TORDERA: EL MATÍ LA FESTA DEL...

JORNADA SOLIDÀRIA AQUEST PROPER DIUMENGE A TORDERA: EL MATÍ LA FESTA DEL “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE” I A LA TARDA UN BERENAR SOLIDARI EN BENEFICI DE CÀRITAS.

1373022764cartell_mullat_2013L’Associació de Voluntariat de Tordera promou, aquest proper diumenge, 14 de juliol, una jornada solidària a Tordera.

El matí se celebrarà la campanya de sensibilització a favor del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Com cada any, l’entitat muntarà dues parades: una a la piscina de Tordera i una altra a la Plaça de l’Església, amb guardioles i material d’estiu de la campanya per tots aquells que vulguin participar en la causa. Enguany, a més, es commemora el 20è aniversari de la campanya. Per això, la mascota dels mundials de natació de Barcelona (que se celebren aquest estiu) també s’ha convertit en la mascota del Mulla’t 2013. Escoltem la presidenta del Voluntariat de Tordera, Núria Clota.

nuria clota mullat

Diumenge a la tarda, un any més per aquestes dates, l’Associació de Voluntariat prepara el berenar solidari. Enguany, els diners recaptats es destinaran a Càritas Tordera, per comprar aliments. Durant l’activitat, però, també es recolliran aliments al mateix parc. Núria Clota repassa les activitats que es faran i destaca la importància de poder col·laborar amb Càritas del poble, ja que els aliments s’acaben molt ràpid.

nuria clota berenar 1

El preu de col·laboració del berenar es de 2,50 euros, on la comissió de festes prepara una xocolatada i diversos col·laboradors s’encarreguen de dur a terme les diferents activitats. Nuria Clota agraeix la seva participació.

nuria clota berenar 2

El berenar solidari és aquest proper diumenge, 14 de juliol, a partir de dos quarts de 6 de la tarda al Parc de la Sardana. Recordem que el matí també es celebrarà la campanya del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

ÚLTIMES NOTÍCIES